050 - 799 93 65

Letselschade advocaat nodig in Hoogezand?

Whiplash en de symptomen

Heeft u een aanrijding gehad en blijft u last houden van bepaalde klachten? De kans is groot dat u een whiplash heeft. Bout helpt u in Hoogezand met de juridische afwikkeling van uw letsel. Bijvoorbeeld in de vorm van een claim voor schadevergoeding.

Het is allereerst van belang om na te gaan van welke symptomen u last heeft. De gevolgen van een whiplash kunnen sterk verschillen in ernst. In het beste geval heeft u kort last van lichte stijfheid en nekklachten. Dit kan gepaard gaan met verdere afwijkingen. Uw beweeglijkheid kan afnemen en de pijn kan zich verspreiden door het lichaam. Sommige patiënten worden getroffen door meer dan alleen rug- en nekklachten. Uitvalsverschijnselen zijn mogelijk. Ook zijn er mensen die na een aanrijding angsten en depressies krijgen.

Het belang van juridische hulp

Een whiplash kan uw dagelijks functioneren dus op verschillende manieren verhinderen. De symptomen houden in sommige gevallen jaren aan. Dit betekent langdurige therapie en bezoeken aan een arts. Juridische hulp is in veel situaties sterk aan te raden. Om de kosten van uw revalidatie te dekken kan een schadevergoeding van pas komen. Sommige verzekeraars keren alleen uit bij een duidelijke diagnose van uw arts. Helaas is deze niet altijd even gemakkelijk te krijgen. Schakel ons kantoor in voor uw probleem in Hoogezand. Bout kan u helpen met claims en diagnoses.

 

Over ons? Over u!

Bij een snel veranderende maatschappij hoort een nieuwe vorm van juridische dienstverlening. Onze advocaten zijn sparringspartners, bemiddelaars en coaches die u professioneel bijstaan. Wij behartigen proactief uw belangen als particulier en als bedrijf door uw branche en uw zaak van binnenuit te kennen.

 

Waarom Bout Advocaten?

  • Professionele juridische ondersteuning
  • Jarenlange ervaring met letselschadezaken
  • Onze specialisten kunnen uw belangen optimaal behartigen

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken van letselschade

• Medische missers
• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Geweldsdelicten
• Productiefouten
• Arbeidsomstandigheden

Werkgebied

Foxham, Hoogezand-Noord, Hoogezand-Zuid, Kalkwijk, Kiel-Windeweer, Kropswolde, Foxhol, Westerbroek, Waterhuizen en Sappemeer.

Hoofdvestiging