050 - 799 93 65

Letselschade advocaat nodig in Hoogezand?

Recht op een schadeclaim

Klopt uw financiële plaatje niet meer sinds u het slachtoffer bent geworden van een ongeval? Kunt u niet meer werken, heeft u extra hulp nodig in de huishouding, moet u een nieuwe auto kopen in verband met rolstoelgebruik? Deze kosten kunt u allemaal verhalen op de veroorzaker van uw ongeval. U heeft namelijk letselschade en hiervoor kunt u een schadeclaim indienen. Een letselschadespecialist uit de regio Hoogezand van Bout Advocaten kan dit voor u doen. Deze schadeclaim is nodig voor de vergoeding die u hard nodig heeft om de onkosten van het opgelopen letsel te dekken. We helpen u in Hoogezand en in de omgeving van Hoogezand bij het indienen van uw schadeclaim.

Deskundige hulp bij uw schadeclaim

Om deze schadevergoeding ook daadwerkelijk te ontvangen is het raadzaam om een echte specialist in te schakelen. Er komt namelijk veel juridische rompslomp kijken bij een schadeclaim en dat kunt u het beste aan een van onze specialisten uit Hoogezand overlaten. Wij proberen eerst met de tegenpartij in overleg te gaan, dit noemen we mediation. Zo proberen we uw letselschadevergoeding op de meest vriendelijke manier te regelen, zodat het niet uitgevochten hoeft te worden in de rechtbank. Dit lukt in de meeste gevallen: in ruim negentig procent van de letselschadegevallen wordt een juridische procedure voorkomen en wordt een vergoeding in goed overleg uitgekeerd.

Regel nu uw schadeclaim met behulp van onze letselschade advocaat uit Hoogezand.

 

Over ons? Over u!

Bij een snel veranderende maatschappij hoort een nieuwe vorm van juridische dienstverlening. Onze advocaten zijn sparringspartners, bemiddelaars en coaches die u professioneel bijstaan. Wij behartigen proactief uw belangen als particulier en als bedrijf door uw branche en uw zaak van binnenuit te kennen.

 

Waarom Bout Advocaten?

  • Professionele juridische ondersteuning
  • Jarenlange ervaring met letselschadezaken
  • Onze specialisten kunnen uw belangen optimaal behartigen

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken van letselschade

• Medische missers
• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Geweldsdelicten
• Productiefouten
• Arbeidsomstandigheden

Werkgebied

Foxham, Hoogezand-Noord, Hoogezand-Zuid, Kalkwijk, Kiel-Windeweer, Kropswolde, Foxhol, Westerbroek, Waterhuizen en Sappemeer.

Hoofdvestiging