050 - 799 93 65

Letselschade advocaat nodig in Hoogezand?

Slachtoffer van een medische fout

Bent u het slachtoffer van een medische fout in de regio Hoogezand? Schakel dan snel een deskundige advocaat in om u bij te staan in een schadezaak. Wij hebben veel ervaring met het verhalen van schade na een medische fout. Er komt meer bij kijken dan u denkt. Het is ten eerste heel belangrijk om aan te kunnen tonen dat er iemand anders aansprakelijk is. Gaat het om een menselijke fout of is er sprake van nalatigheid? En hoe hoog wordt de schadeclaim? Moet er ook smartengeld worden gevraagd? Allemaal belangrijke vragen waar wij ons in Hoogezand mee bezig houden, terwijl u zich kunt focussen op uw herstel.

Kosteloze hulp na een medische fout

Wilt u een letselschadeclaim indienen na een medische fout, maar is u verteld dat dit geld kost? Dit is een groot misverstand dat nog steeds bestaat. Als u het slachtoffer bent geworden van een ongeval of een medische fout, dan is rechtshulp kosteloos. Voor de kosten van de hulp die u vraagt van een letselschadespecialist hoeft u niet op te draaien. De aansprakelijke partij moet dit vergoeden. Het klinkt vanzelfsprekend, maar helaas zijn er nog veel rechtsbureaus die proberen om een deel van de schadevergoeding te claimen. Schakel daarom een letselschade advocaat uit Hoogezand in van Bout Advocaten; bij ons kunt u terecht voor kosteloze specialistische letselschadehulp!

 

Over ons? Over u!

Bij een snel veranderende maatschappij hoort een nieuwe vorm van juridische dienstverlening. Onze advocaten zijn sparringspartners, bemiddelaars en coaches die u professioneel bijstaan. Wij behartigen proactief uw belangen als particulier en als bedrijf door uw branche en uw zaak van binnenuit te kennen.

 

Waarom Bout Advocaten?

  • Professionele juridische ondersteuning
  • Jarenlange ervaring met letselschadezaken
  • Onze specialisten kunnen uw belangen optimaal behartigen

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken van letselschade

• Medische missers
• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Geweldsdelicten
• Productiefouten
• Arbeidsomstandigheden

Werkgebied

Foxham, Hoogezand-Noord, Hoogezand-Zuid, Kalkwijk, Kiel-Windeweer, Kropswolde, Foxhol, Westerbroek, Waterhuizen en Sappemeer.

Hoofdvestiging