050 - 799 93 65

Letselschade advocaat nodig in Hoogezand?

Slachtoffer van een bedrijfsongeval

Bent u betrokken geraakt bij een bedrijfsongeval? Wij zijn er om u te helpen na een bedrijfsongeval. Ons advocatenkantoor uit Hoogezand is aangesloten bij het netwerk van 0800 Ongeval. Dit betekent onder andere dat wij ons compleet en alleen maar in zetten voor slachtoffers van letselschade, dus niet voor bijvoorbeeld verzekeringsmaatschappijen! Als iemand anders verantwoordelijk is voor uw bedrijfsongeval, kunt u de schade verhalen op de aansprakelijke partij: uw werkgever. Wij kunnen u hier in Hoogezand en in de nabije omgeving van Hoogezand uitstekend bij van dienst zijn. Wij weten precies wat wel en wat niet mogelijk is en welke schade u allemaal kunt verhalen.

Snel weer op de been na een bedrijfsongeval

Bent u onlangs betrokken geraakt bij een bedrijfsongeval in Hoogezand en heeft u daar letsel aan overgehouden? De kosten die hiermee gepaard gaan, bijvoorbeeld voor ziekenhuisopname, extra hulp in de huishouding en smartengeld, kunt u neerleggen bij de schuldige partij. Een bedrijfsongeval hoeft niet altijd alleen maar te gaan om een ongelukkig voorval, ook klachten door slechte arbeidsomstandigheden die langzaamaan ontstaan kunnen onder de noemer bedrijfsongeval vallen. Wilt u meer weten over onze diensten of wilt u weten wat voor kansen uw geval maakt? Neem dan contact op met een letselschade advocaat in Hoogezand van Bout Advocaten.

 

Over ons? Over u!

Bij een snel veranderende maatschappij hoort een nieuwe vorm van juridische dienstverlening. Onze advocaten zijn sparringspartners, bemiddelaars en coaches die u professioneel bijstaan. Wij behartigen proactief uw belangen als particulier en als bedrijf door uw branche en uw zaak van binnenuit te kennen.

 

Waarom Bout Advocaten?

  • Professionele juridische ondersteuning
  • Jarenlange ervaring met letselschadezaken
  • Onze specialisten kunnen uw belangen optimaal behartigen

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken van letselschade

• Medische missers
• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Geweldsdelicten
• Productiefouten
• Arbeidsomstandigheden

Werkgebied

Foxham, Hoogezand-Noord, Hoogezand-Zuid, Kalkwijk, Kiel-Windeweer, Kropswolde, Foxhol, Westerbroek, Waterhuizen en Sappemeer.

Hoofdvestiging